čtvrtek 12. listopadu 2015

WishList #4




Jsem roztříštěná / Tahereh Mafi

Jsem prokletá. MÁM DAR. Jsem zrůda. JSEM VÍC NEŽ JEN ČLOVĚK. Můj dotek je smrtící. MŮJ DOTEK ZNAMENÁ SÍLU. Jsem jejich zbraň. BUDU SE BRÁNIT! Nikdo neví, proč je Juliettin dotek smrtící, ale Obnova s ní má své plány. Chtějí ji použít jako zbraň. Ovšem Juliettina představa je úplně jiná… Kniha, kterou držíte v ruce, vás bude děsit. TUHLE KNIHU NEBUDETE MOCI ODLOŽIT!

*****

O knize JSEM ROZTŘÍŠTĚNÁ už vím dlouho, ale pořád mě nepřesvědčila, jestli si ji mám opravdu koupit. Snad narazím na nějakou recenzi, která mě o to přinutí. Stejně patří do mého WishListu.

Modré hlubiny / Jennifer Donnelly

Hluboko pod vodou, ve světě ne nepodobném našemu, žijí mořští lidé. Obývají oceány, moře i sladké vody po celé zeměkouli.
Serafina, dcera královny Miromaru, vyrůstá s neochvějnou jistotou - a zároveň celoživotním břemenem - že se jednoho dne stane vládkyní nejstarší podmořské říše. Zároveň ji však pronásledují podivné sny, které předpovídají návrat starého zla. Temné předtuchy se potvrdí, když Serafininu matku zasáhne vražedný šíp. Celá říše se ocitá v chaosu a Serafina na sebe musí vzít nelehký úkol: najít toho, kdo velí útočníkům, a zabránit válce mezi podmořskými národy. Pátrání ji zavede mezi další mořské panny, které pocházejí ze šesti různých vod. Uzavřou spolu neporušitelnou sesterskou dohodu a vydají se do boje proti temným silám, jež ohrožují existenci celého světa. 
PONOŘ SE také na www.WaterFireSaga.com ! Najdeš zde zajímavá videa a mnoho dalšího.

*****

Tuto knihu bych si ráda přečetla, protože jsem ještě neměla šanci si něco takového přečíst. Tématika mě moc zaujala a doufám, že se k ní dostanu.

6 komentářů:

  1. Modré hlubiny vypadají moc zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejak malo :D ja mam vzdy wishlisty s deseti a vice knihama :D. O Roztristene uvazuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě jich je víc, ale to bych tu byla na dlouho :D Příště jich bude víc ;) :D

      Vymazat
  3. Na modré hlubiny se těším už opravdu dlouho, ale na druhou stranu jsem slyšela, že se mnoha lidem nelíbily. Jinak, Jsem roztříštěná znám, ale prozatím se na knihu nechystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o tom slyšela. No uvidíme :) (Jestli se k tomu dostanu)

      Vymazat

Jsem ráda za každý komentář :)